O nama

Tvrtka: Betalgis plus d.o.o., pravna osoba

Dobrodošli,

u našoj web trgovini možete naći cjelokupan asortiman Health and Beauty kozmetike koja je bazirana na mineralima Mrtvog mora. Kozmetika tog prirodnog fenomena apsolutni je hit u svijetu!

 

Poznato je da Mrtvo more sadrži 26 minerala za koje je znanstveno dokazano da stabiliziraju i pružaju koži potrebnu hranjivost. Ti minerali su bitni za održavanje odgovorajuće gradivne razine kožnih stanica. Također, minerali iz Mrtvog mora vašoj koži osiguravaju smirenost, obnavljaju i popravljuju oštećenu kožu, a poznate su i pozitivne nuspojave kao što su podizanje raspoloženja i opuštanje tijela. Krajnji rezultat je da se vi osjećate i izgledate mlađe – vaša koža je svježija i puno odmornija. Kleopatra je također koristila Mrtvo more kao svoj osobni SPA.

 

 

HEALTH AND BEAUTY - PRIRODNI NAČIN LJEPOTE I ZDRAVLJA!

 

 

  • Mjesto: Rijeka, 51000
  • Ulica: Užarska 2

Kontaktirajte nas!

Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!